THE NOOK-TOOLBOX / OFFICECASE
click the images for a larger view

De Nook-toolbox is oorspronkelijk ontstaan om met een standaard transport-maat flightcase een grotere werkplek te kunnen creëren met ruimte om de knieën kwijt te kunnen. Daarbij moesten er uiteraard verlichting en stopcontacten aanwezig zijn en moest hij de persoonlijke set gereedschap en andere benodigdheden van de tourende technicus kunnen herbergen.
Een aantal van deze kisten is uitgerust met een slanke drumkruk die slim in de zijkant van de kist opgeborgen kan worden. Eén van de lades is standaard voorzien van stopcontacten om laptops, zaklampen, telefoons of andere zaken -uit het zicht- te kunnen laden. Omdat er niet altijd tijd is een sleutel te pakken zijn alle lades met een druk op de knop af te sluiten; ontgrendeling gebeurt wel met een sleutel.

De flightcase laat zich in ongeveer een minuut uitklappen tot een compleet -zij het compact- buro met een goede ondersteuning ook onder het uitgeklapte gedeelte. Er zijn geen deksels die afgenomen en opgeruimd dienen te worden; alles is door één persoon te doen. Nu hoeft in de meeste gevallen alleen de toevoer van de electra nog aangesloten te worden (kistzijde is met een Neutric powercon uitgerust; de andere kant ven de kabel is standaard een degelijke Bals 240v stekker met randaarde én aardgat (o.a. Frankrijk en België)).


Als er geen ruimte of behoefte is de kist compleet uit te klappen, dan is er ingeklapt nog steeds een vrij werkblad voor de kleine klusjes.
Het werkblad bevindt zich op 80cm vanaf de grond en is uitgeklapt 130x54,5cm groot en ingeklapt 54,5x 67cm.

TESSST

De maten van deze kist zijn (ingeklapt op de wielen) 73x60x89 cm (LxBxH); dit is dezelfde maat als het door veel bedrijven gebruikte standaard pakkistje "60x60x90"getipt in de vrachtwagen. De Nook-toolbox laat zich dus moeiteloos opnemen in een "wandje" pakkisten in de vrachtwagen.


 
De lades zijn in principe naar wens te maken.
Standaard zijn er 4 series laden die het makkelijkst te leveren zijn en waar de meeste klanten goed mee uit de voeten kunnen.

Nook probeert deze kist op voorraad te houden in de meest gangbare kleuren. Het kan echter zijn dat de kist is uitverkocht en dat er een levertijd op zit. Bij afwijkende kleuren is er uiteraard altijd een levertijd (in overleg te bepalen).